Retur- og bytteret

Skulle du fortryde et varekøb kan du inden for 14 dage efter varemodtagelse ombytte varen eller få dine penge retur. 
Download vores returblanket herunder og send den til os i udfyldt stand sammen med varen.


Bemærk: Sørg for ikke at have parfume, sminke, aftershave eller deodorant på, som kan efterlade duft eller mærker på tøjet, når du prøver det. Vi vil ikke være i stand til at acceptere returvarer, hvor der er tydeligt bevis på at denne instruktion ikke er blevet fulgt.

Varen skal være ubrugt og i original emballage og med hængemærket intakt. Alle varer vil blive kontrolleret ved modtagelse. Skokasser må ikke benyttes som forsendelsesemballage, men skal dog sendes med retur i samme stand som ved modtagelse. Du betaler selv fragten. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Ansvaret for at returvarer når frem til os i hel stand påhviler dig. Vi tilbagebetaler beløbet til din konto, eller sender dig en anden størrelse/farve, hvis du foretrækker dette i stedet.
Returblanket:File iconNote of Return (74 kB)
 

Reklamationsret

Hvis din vare er beskadiget eller på anden måde defekt bedes du downloade reklamationsblanketten herunder og sende den til os i udfyldt stand sammen med varen.

Mærk pakken med ”REKLAMATION”.

Så vurderer vi varen og ved fejl sender vi herefter en ny vare til dig, omkostningsfrit selvfølgelig. Vi refunderer porto svarende til den normale takst. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Hvis produktet er udsolgt tilbagefører vi i stedet det originale beløb til din konto.

OBS: Ansvaret for at returvarer når frem til os påhviler dig.
Reklamationsblanket:File iconNote of Claim (72 kB)

 

 

Retur- og reklamationsvarer skal sendes til:

BEPRIME

v/Primetime Denmark A/S

Roholmsvej 4B

2620 Albertslund

Danmark

CVR nr. 20053178

Om cookies

Cookies er nødvendige for at hjemmesiden fungerer, men de giver også informationer om hvordan du bruger vores side, sådan at vi kan forbedre den for dig og andre.