Fragt & levering

Fri levering når du handler for over 450 kroner.

Alle ordrer sendes som pakker. Du betaler 37 kr. i fragt og ekspeditionsgebyr ved ordrer på under 450 kr.

Ved ordrer på eller over 450 kr. leverer vi gebyr- og fragtfrit.

Hvis pakkerne ikke afhentes på det valgte distributionssted, vil pakkerne blive sendt tilbage og der skal derefter betales fragt ved et andet leveringsforsøg.
 

Vi leverer i følgende lande:

Danmark

Sverige

Norge

Finland

Estland

Letland

Litauen

Levering

Vi sender dine varer med GLS. Vi tilstræber altid at afsende dine varer inden for 2 hverdage efter modtagelse af ordre. Ved evt. længere leveringstid kontakter vi dig via e-mail. Når du får dine pakker leveret gennem GLS Pakkeshop sendes den til et udleveringssted i nærheden af hvor du bor, eller et andet sted du kommer forbi. Du vælger helt frit blandt foreløbigt 400 steder i Danmark og du kan søge på forskellige adresser, for at finde ud af hvad der passer bedst for dig.

 

Særlige forhold

Levering til Norge:
På grund af indfortoldning af varer i Norge må der påregnes en længere leveringstid. Vi forsøger altid at levere inden for 2 uger.

 

Levering uden for EU (undtaget Norge):
Told og afgifter bliver opkrævet, når pakken når frem til bestemmelsesstedets land. Disse afgifter skal betales af modtageren af pakken. Desværre har vi ingen kontrol over disse afgifter og kan ikke fortælle dig, hvad omkostningerne er.
Told-politikken og importafgifter varierer meget fra land til land.
Det kan være en god ide at kontakte dit lokale toldsted for nuværende takster, før du bestiller. På den måde bliver du ikke overrasket over uventede gebyrer.

CVR nr. 20053178

Om cookies

Cookies er nødvendige for at hjemmesiden fungerer, men de giver også informationer om hvordan du bruger vores side, sådan at vi kan forbedre den for dig og andre.