Tilbage til oversigt

SSC Napoli er videre i Champions League

Halvdelen af kampene i årets sidste Champions League-runde blev i går aftes færdigafviklet, hvor SSC Napoli vandt deres gruppe og dermed avancerer til forårets 1/16-finaler.

*Click here for English version: SSC Napoli are through in the Champions League

Italienske SSC Napoli spillede i går aftes deres sidste kamp i årets Champions League-gruppespil, hvor de på udebane vandt 2-1 over de portugisiske mestre fra Benfica i Champions League's gruppe B. Kampens 1. halvleg forblev målløs, men midtvejs i 2. halvleg afgjorde SSC Napoli kampen ved at score to mål, før Benfica fik reduceret kort før slutfløjt. Med 2-1 sejren sikrede Napoli sig 1. pladsen i gruppen (foran netop Benfica) med 11 point, mens tyrkiske Besiktas og ukrainske Dynamo Kiev tog sig af henholdsvis 3. og 4. pladsen i gruppen. Dermed skriver holdet også klubhistorie, da det er første gang nogensinde at klubben avancerer til forårets 1/16-finaler i Champions League som 1'er i gruppen. Lodtrækningen til 'knockout'-fasen finder sted i Nyon (i Schweiz) på mandag klokken 12:00. Her vil SSC Napoli være seedet (i og med at de vandt deres gruppe) og vil blive udtrukket med en af 2'erne fra en af de andre grupper.

Også tyske Borussia Mönchengladbach var i aktion i gårsdagens Champions League-runde, hvor de også spillede deres sidste kamp. Desværre havde de allerede udspillet deres chance i gruppen inden den sidste runde, hvor de spanske giganter fra FC Barcelona og engelske Manchester City allerede havde sikret sig de to øverste pladser i gruppen - og dermed videre avancement fra gruppen. Der var dermed ikke meget på spil for nogle af holdene i den sidste runde, i og med at Borussia Mönchengladbach også allerede havde sikret sig 3. pladsen i gruppen og ikke længere kunne indhentes af skotske Celtic. Gårsdagens 4-0 nederlag til FC Barcelona var dermed ikke af stor betydning for Borussia Mönchengladbach's placering i gruppen. Med 3. pladsen i gruppen har de kvalificeret sig til 1/32-finalerne i Europa League - og er dermed endnu ikke færdige med at spille europæisk fodbold for denne sæson. Disse kampe er der lodtrækning til mandag klokken 13:00.

Relaterede produkter

Relaterede indlæg

CVR nr. 20053178

Om cookies

Cookies er nødvendige for at hjemmesiden fungerer, men de giver også informationer om hvordan du bruger vores side, sådan at vi kan forbedre den for dig og andre.