Tilbage til oversigt

Kendall Jenner spottet i Kappa

Kappa fortsætter sin fremadstormende eksponering i bybilledet - næste i rækken iført Kappa er kendissen Kendall Jenner, der for nylig blev spottet i en retro track top fra Kappa.

*Click here for English version: Kendall Jenner spotted in Kappa

For et par dage siden blev den amerikanske kendis Kendall Jenner spottet i en retro track top fra Kappa (som det kan ses af ovenstående billede). Kendall Jenner, der i indeværende år kom i top 10 over kendisser med flest følgere på Instagram, blev spottet på vej tilbage fra træning i Los Angeles i en vintage sport track top med Kappa's klassiske Banda-design ned langs ærmerne. Toppen blev designet for den traditionsrige italienske fodboldklub Juventus FC (som Kappa sponsorerede op gennem 80- og 90'erne), hvorfor fodboldklubbens navn pryder forsiden af toppen med store bogstaver.

Kendall Jenner er dermed endnu et bevis på at Kappa oplever en form for "genoplivelse" og i den grad er på vej tilbage i bybilledet. Hun efterfølger blandt andet Sofia Richie, der er datter af den kendte sanger og sangskriver Lionel Richie og "kæreste" med superstjernen Justin Bieber, som i sommers bar et par Kappa-bukser.

Læs mere om den historie her: Justin Bieber's "kæreste" spottet i Kappa

Kendall Jenner arbejder til daglig som model og har gået utallige catwalks til fashion-shows (blandt andet for den amerikanske undertøjs- og lingerie-designer Victoria's Secret), men blev for alvor kendt i stepfamiliens reality TV-serie 'Keeping up with the Kardashians' - i hvilken hun har medvirket i adskillige sæsoner og afsnit. Derudover har hun sammen med sin lillesøster, Kylie Jenner, lanceret sin egen tøj-linje 'Kendall + Kylie' i samarbejde med det engelske fashion-mærke Topshop.

Relaterede produkter

Relaterede indlæg

CVR nr. 20053178

Om cookies

Cookies er nødvendige for at hjemmesiden fungerer, men de giver også informationer om hvordan du bruger vores side, sådan at vi kan forbedre den for dig og andre.