Kappa fortsætter med at lave sponsorater i basketball-verdenen og har nu indgået en 3-årig aftale med Basketball Irland.

*Click here for English version: Kappa poised to dominate the basketball scene in Ireland

Kappa er allerede stærkt repræsenteret i basketball-verdenen, hvor mærket blandt andet sponsorerer det argentinske- og singaporeanske basketball-landshold samt et væld af klubber i den bedste franske basketball-række (heriblandt storklubberne Le Mans og Montpellier).

Nu er Kappa så også blevet sponsor af den irske basketballforening, Basketball Irland, med hvem de for nylig har underskrevet en 3-årig aftale. Aftalen indebærer at Kappa bliver officiel sponsor af de professionelle basketball-rækker i Irland samt tøjsponsor for de 12 hold i den bedste basketball-række og alle de irske landshold på både herre-, dame- og junior-siden.

Tidligere på året indgik Kappa også en lignende banebrydende 3-årig aftale med den engelske basketballforening, som også indebar at Kappa ville blive officiel sponsor af de professionelle basketball-rækker samt tøjsponsor for alle hold i de tre bedste rækker (på både herre- og kvinde-siden) og alle de britiske landshold på både herre-, dame- og junior-siden.
Kappa er dermed godt i gang med at etablere sig som en af de førende tøjleverandører på basketballscenen og opnå eksponering verden over.