Black Friday er for døren og her hos BEPRIME fejrer vi selvfølgelig også denne særlige dag med et stort udsalg og vilde tilbud!

*Click here for English version: The story of Black Friday

Black Friday har for alvor gjort sit indtog i Danmark inden for de sidste par år, hvor dagen er blevet den helt store shoppe-dag. Men hvordan er denne udsalgsdag egentlig opstået - og hvorfor fejrer vi egentlig denne dag i Danmark? Her får du historien bag Black Friday:

Black Friday er en amerikansk udsalgsdag, der ligger fredag efter Thanksgiving (der altid er den fjerde torsdag i november). Thanksgiving er en amerikansk helligdag, som amerikanerne traditionelt set tilbringer sammen med familie og venner og disker op med det helt store måltid - inklusiv den traditionelle Thanksgiving-kalkun. Dagen efter (Black Friday) markeres begyndelsen på julesalget så, hvor de amerikanske detailhandelsbutikker åbner dørene op med vanvittige tilbud for at "skyde" julesalget i gang. Heraf menes navnet 'Black Friday' også at stamme fra, da denne dag blev anset som værende vendepunktet for mange detailhandlere, som traditionelt set ikke tjente mange penge fra januar - november (før julesalget) og først her begyndte at få sorte tal på bundlinjen.
 
Ligesom med mange andre amerikanske traditioner (såsom førnævnte Thanksgiving, Halloween og Valentine's Day), har vi også taget Black Friday til os her i Danmark. Inden for de sidste par år har dagen opnået stor popularitet, hvor mange butikker bruger anledningen til at promovere sig selv og udkomme med gode tilbud. I 2015 blev dagen også historisk herhjemme, da den slog rekord for den største shoppe-dag nogensinde - målt på omsætning i forhold til antallet af dankorttransaktioner på en enkelt dag.

Her hos BEPRIME fejrer vi selvfølgelig også Black Friday med et stort udsalg, hvor du kan gøre flere kup - så hold øje med siden!

Derudover fejrer vi også Cyber Monday, der afholdes mandag efter Thanksgiving. Cyber Monday er, ligesom Black Friday, en udsalgsdag - bare på internettet (heraf navnet 'Cyber Monday'). Denne dag opstod som følge af det stigende antal internetvirksomheder der især sprang frem i begyndelsen af det 21. århundrede. De ville også tage del i starten på julesalget og have en 'bid af kagen' ved at tilskynde folk til at shoppe på nettet.

Du kan dermed se frem til en hel uge med fantastiske tilbud her på webshoppen!