Under en koncert i Seoul havde Adam Levine (fra Maroon 5) iført sig et par pants fra Kappa - endnu et tegn på Kappa's fremadstormende popularitet blandt kendisser.

*Click here for English version: Adam Levine spotted on-stage wearing Kappa

Den amerikanske sanger Adam Levine er blevet spottet på scenen iført Kappa under en koncert i Seoul (som det kan ses af ovenstående billede). Adam Levine, der er bedst kendt som forsangeren i popbandet Maroon 5, optrådte iført et par Kappa-pants med det klassiske Banda '222'-design ned langs benene og følger dermed i rækken af kendisser, der er blevet spottet iført Kappa på det seneste - heriblandt Selena Gomez, Kendall Jenner, Bella Hadid og Sofia Richie. Adam Levine, der i 2013 blev kåret som værende verdens mest sexede nulevende mand af People Magazine, bliver af mange anset som værende et stilikon - så at han inkorporerer Kappa i sit look er bestemt et kvalitetsstempel af mærket.

Udover sit primære job som sanger har Adam Levine siden 2011 også fungeret som dommer i NBC's populære TV-talentshow 'The Voice', hvori han har ført mange sangtalenter til sejr med hans evner og erfaring. Derudover har han også sit eget pladeselskab '222 Records' - om han har fundet inspiration til navnet til sit pladeselskab fra Kappa's Banda-kollektion '222' skal ikke kunne siges ;)